Volg ons ook op de sociale media: Twitter Facebook
Altijd al uw eigen bungalow willen ontwikkelen op een mooie plek aan de rand van ons dorp?
Dan is dit uw kans!


Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 29 oktober 2019 om 19.30 uur in De Vurherd te Lierop.

Het project
In het uitbreidingsplan Gildewijk is ruimte voor het bouwen van 4 óf 6 bungalows, afhankelijk van de behoefte die er is. Dit woningtype is uitermate geschikt voor 55+’ers, omdat alle hoofdfuncties van de woning zich op de begane grond bevinden. Hoe de bungalows er uit komen te zien, wordt mede door u zelf bepaald. Naast de mogelijkheid om te kopen bestaat bij eventuele interesse ook de mogelijkheid om een woning te huren via het concept van OnsHuys.

U heeft zelf de regie in handen
Mocht u besluiten om in het project deel te nemen, dan gaat u met de projectarchitect aan tafel om de grootte, indeling en uitstraling van uw nieuwe (t)huis te bepalen. Gedurende het gehele proces worden de deelnemers professioneel begeleid door Vastgoedregisseur uit Valkenswaard.

Informatiebijeenkomst
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten?  Bezoek dan de informatiebijeenkomst die Stichting SAMENBOUWEN.IN in samenwerking met de werkgroep wonen van de dorpscoöperatie Lierop Leeft organiseert op dinsdagavond 29 oktober aanstaande. Belangstellenden met vragen vooraf kunnen eventueel contact op nemen met Toon van den Hurk: 06-37330551 of Toon van de Ven:  06-27530805 of via wonen@lieropleeft.nl.
 
Indien u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn ontvangen wij graag uw aanmelding via info@samenbouwen.in of telefonisch: 040 – 242 32 23. Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht op www.samenbouwen.in
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Terug

Algemeen| Laatste nieuws| Werkvelden| Ik heb een vraag| Duofiets reserveren| Vraag & aanbod| Contact| Links| Agenda

Dorpscoöperatie Lierop
Gebergte 6
5715 PM Lierop
Mail:info@lieropleeft.nl
Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop